Juurekset ovat aina olleet suomalaisille tärkeitä perusraaka-aineita. Niiden käytössä on loputtomasti vaihtelun, muuntelun ja kokeilun mahdollisuuksia. Juureksia käytetään useimmiten kypsennettyinä, mutta terveysvaikutukset ovat kuitenkin tehokkaimmillaan kypsentämättöminä. Monikäyttöiset juurekset sopivat ruokaan kuin ruokaan niin keitosta, pihveihin, laatikoista lisukkeisiin, makeita ja suolaisia leivonnaisia unohtamatta. Juurekset myös säilyvät pitkään. Kaiken muun hyvän lisäksi juureksia saa kotimaisina lähes ympäri vuoden ja näin ollen Vihanneslinja toimittaa kotimaisia juureksia niin kauan kun viljelijöiden varastossa vaan riittää tuotteita. Alla hieman juuresvalikoimastamme.
Porkkanat
Sipulit
Perunat
Nipputuotteet
Lanttu
Punajuuri
Mukulaselleri
Bataatti