TIETOA MEISTÄ

Vihanneslinja Oy on aloittanut toimintansa vihannestukkuna Tampereella vuonna 2003. Yritys on pikkuhiljaa kasvanut ja kehittänyt brändiä tuoreempaan ja nykyaikaiseempaan tyyliin. Ala on muuttunut viime aikoina paljon, mutta niin olemme mekin. Olemme työskennelleet kuitenkin aina suurella sydämmellä hevin parissa. <3

Varastotilat ja myyntikonttorimme sijaitsevat Tampereen Messukylässä.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset elintarvikekaupat, ravintolat ja jälleenmyyntiasiakkaat Pirkanmaan ja Keski-suomen alueella. Meidän kattava logistiikka- ja jakelupalvelut toimittavat tuoreet hevit vaikka suoraan tiskille asti. Tuotteitamme ovat laadukkaat ja monipuoliset kotimaiset avomaa- ja kasvihuone kasvikset ja juurekset, joita kuljetamme asiakkaiden tarpeiden mukaan lyhyelläkin toimitusajalla. Tuotteemme eivät ole käsiteltyjä, vaan irtotuotteina ja pusseina. Meillä myös valikoimassamme Luomutuotteita.

Omalla kalustollamme liikumme nopeasti paikasta toiseen 6 päivänä viikossa. Kalustostamme löytyy isompaan että pienempiin kuljetuksiin erilaisia menopelejä. Kuvassa uusin hankintamme puoliperävaunu DAF.

Olemme keskittyneet pääsääntöisesti kotimaisiin tuotteisiin. Saatavuuden mukaan joitain tuotteita tulee myös Amerikasta ja Espanjasta mm. bataatti ja kirsikkatomaatti. Muuten suosimme lähiruokaa.

Vahvuutemme ovat asiakaslähtöinen, henkilökohtainen ja lämminhenkinen palvelu. Toimitamme itse lastaamamme tuotteet perille saakka vaivattomasti. Näin pystymme takaamaan tuotteiden laadun, tuoreuden ja palvelun nopeuden. Meillä on pitkäaikaiset suhteet viljelijöiden kanssa, joten tavaran laatuvaihtelu on hyvin pientä. Asiakkaat ovat meille tärkeitä ja näin ollen kriteerimme ovat myös korkealla. Meiltä saat palvelun niin henkilökohtaisesti kuin digitaalisissa kanavissa. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin autamme sinua saamaan parhaat hevit yritykseesi.

Yhteystietomme löytyvät TÄÄLTÄ.